Poppenhaar

Losse mohair poppenhaar

      


Poppenhaar om zelf pruikjes voor uw antieke of zelfgemaakte baby of rebornbaby poppen te maken. Ook voor fantasiepoppen als elfjes, kabouters en trollen enz. Het poppenhaar is niet synthetisch maar bestaat uit 100% natuurlijke mohair.
Prijs is per zakje is 6 euro. Er zit 1 kleur in een zakje.
Zie de kleuren op de fotos. Nummer 1,25,27, 32 en 34 zijn uitverkocht. De rose wordt binnenkort weer geverfd.


Klik hier om contact op te nemenLeicester longwol krulletjes

      


Foto 1 en 2:Een zakje fijne krulletjes van een leicester longwolschaap. Het is lamswol en gewassen. 100 gram per zakje en die kost 6,50 euro. Foto 3: Grijze en grijsbruine krulletjes van een Wensleydale schaap. Zakje 100 gram kost 5,95 euro.


Klik hier om contact op te nemenBosje gewassen lange mohair

    


Foto 1:Bosjes lange gewassen mohair. De haarlengte zit zo rond de 25 cm. Een bosje weegt 13 gram en kost €9,95 per bosje.

Foto 2: 2 Bosjes van 20 gram met een haarlengte van 23 cm. Deze kosten per bosje 15 euro.


Klik hier om contact op te nemenHoning mohair

    


Mooie mohairkrullen in natuurlijke kleur met een mooie glans , het betreft het schaarse z.g. honing mohair. Mohair/Poppenhaar om zelf pruikjes voor uw antieke of zelfgemaakte baby of rebornbaby poppen te maken. Ook voor fantasiepoppen als elfjes, kabouters, trollen enz. Het poppenhaar is niet synthetisch maar bestaat uit 100% natuurlijke mohair. De mohair is ook te gebruiken bij het vilten van wol. Prijs en hoeveelheid is € 6,25 per artikel zoals dit op de foto staat.


Klik hier om contact op te nemenRuwe mohair 16/18 cm voor poppenhaar e.d

    


Ruwe mohairlokken voor poppenhaar. Na het wassen wordt dan wit/ecru. Deze kun je zelf verven als je het een kleurtje wilt geven.De stapellengte is 16/18 cm. De mohair is uitgezocht en liggen allemaal keurig met de lokken 1 kant op. Geen hooi, stro of viezigheid meer. Per 100 gram = de hoeveelheid op de foto ,kost deze mohair 6 euro.


Klik hier om contact op te nemenZeer lange mohair

  


Zeer lange krullende kidmohair . De stapellengte is ongeveer 20 cm. De mohair is uitgezocht en legt allemaal keurig met de lokken 1 kant op. Geen hooi, stro of viezigheid meer. Je kunt deze lange mohair gebruiken voor vilten ,poppenhaar of spinnen. Per 50 gram kost deze mohair 4 euro.


Klik hier om contact op te nemenBlond grijzige lokken

  


Blond -grijzige lokken ,per zakje verschillend zie foto. De lokken zijn 18/20 cm lang.Geschikt voor poppenhaar of vilten. Er zit 50 gram in een zakje . Een zakje kost 2,95 euro.


Klik hier om contact op te nemen